Human design geeft aanwijzingen

Het Human Design Systeem is een logische formule waarmee we inzicht kunnen krijgen in ons leven. Dit systeem combineert moderne wetenschappelijke kennis met elementen uit een viertal antieke esoterische wetenschappen. Te weten: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, maar ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

Via het Human Design diagram™ krijgen we visueel toegang tot onze mechanismen en patronen. Human Design bewijst dat iedereen is geboren met een uniek ontwerp. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.
 

Als we kennis maken met ons eigen Design wordt een innerlijk weten dat altijd al ergens sluimerde ineens met een ongelooflijke precisie bevestigd. Door ons eigen Design goed te kennen, begrijpen we beter hoe we functioneren, wat onze levensbestemming is en hoe we met andere mensen zijn verbonden. De basis van het Human Design systeem is de kaart die je op deze pagina ziet. De kaart bestaat uit negen centra, 36 kanalen en 64 poorten. Uit de kaart kan onder andere worden opgemaakt tot welke van de vier typen jij behoort. Ook is af te lezen met welke eigenschappen en valkuilen jij in je leven te maken krijgt en hoe jij het beste keuzes kunt maken.

Inzicht in ons Design bevrijdt ons van alle ballast die een leven in onwetendheid of onzekerheid met zich mee heeft gebracht. Als we werkelijk gaan leven vanuit ons eigen Design staan we op een meer bewuste, efficiënte, vruchtbare en vreugdevolle manier in het leven en brengt het leven ons als vanzelf wat we echt nodig hebben.

Wil je meer weten?

  • Wil je meer weten over de 4 types en hun strategieen: manifestors, generators/manifesting generators, projectors en reflectors. Kijk hier
  • Wil je eerst eens wat lezen? Lees: Human Design
  • Wil je een gratis kaart maken van jezelf? Ga naar: Jovian Archive

Voorbeeld Human Design diagram ©

Voorbeeld Human Design diagram ©

Wil jij een individuele uitleg van jouw design?

Tijdens een individueel gesprek krijg je uitleg over alle basis aspecten van jouw kaart:

  • Jouw type en besluitvormingstrategie
  • Jouw talenten en valkuilen
  • Jouw conditioneringen
  • Jouw profiel en jouw rol in het grotere geheel
  • Jouw bestemming

Jouw individuele profiel met een toelichtend gesprek van 1,5 tot 2 uur kost €195 inclusief BTW, inclusief rapportage (je mag het ook opnemen om het nog eens terug te luisteren)

Neem vrijblijvend contact op

Mocht je zonder inkomen zitten en toch graag jouw design willen ontdekken? Laat het dan vooraf weten. Ik bied het je dan kostenloos aan. En wie weet leidt het volgen van jouw eigen design tot overvloed, die je dan altijd nog met mij mag delen.