Klankborden - coaching

De veranderingen om ons heen gaan snel. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Het vraagt continue flexibiliteit en ontwikkeling van onze talenten, in ons werk en in ons leven en dit proces verloopt niet in een rechte lijn. Het is een proces van doordenken, vooruitkijken, afkijken, uitproberen, leren en bijstellen. De vraag is dan: hoe hou je jouw eigen koers? Maar ook: hoe blijf je op energie?

Daarbij maken we gebruik van de denkwijze van ontwerpers en creatieven en het daarvan afgeleide "Design Your Life" programma dat is ontwikkeld op Stanford University. Je focust op jouw energiestroom: waar ga je van stromen, en waar blokkeert het? Van daaruit gaan we op zoek naar mogelijke werkfuncties, focus en begrenzingen. Je werkt vanuit bewustzijnsontwikkeling en bewust leiderschap om te zorgen dat je op de juiste plek de juiste dingen kunt doen, zonder jezelf uit te hollen. Ik bied klankbord gesprekken, al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld een gedrag- en drijfverentest, waarin jij ontdekt:

  • waar je nu staat;
  • wat jouw eigen kompas is om te navigeren;
  • hoe jij jouw energiestroom kunt volgen;
  • en wat de volgend stap is die je nu kunt zetten om jouw werk en leven in te richten zoals jij dat wilt.

"Voor mij is het steeds weer bijzonder om te voelen hoe ik deze gesprekken verlaat. Vol zelfbewustzijn, vol koers en richting, vrolijk en krachtig, maar vooral: ontdaan van alle ballast." Basti Baroncini

Hoe werkt het?

Over het algemeen zijn 2 tot 3 klankbord gesprekken voldoende om weer lekker zelf verder te kunnen. Gesprekken duren ongeveer 1,5 uur en kosten €135 per sessie. Tussendoor krijg je opdrachten om mee aan de slag te gaan. Interesse? Ik maak graag kennis met je om samen te kijken of dit waardevol is voor jou.

Neem vrijblijvend contact op